Дні української культури в Білорусі завершилися грандіозним гала-концертом

Дні української культури в Білорусі завершилися грандіозним гала-концертом

Фото
Укрінформ
Дні української культури в Республіці Білорусь завершилися грандіозним гала-концертом у Гомелі.

Про це повідомляє прес-служба української дипустанови у Мінську.

"10 липня ц.р. гала-концертом у м. Гомель за участі провідних українських виконавців (народні артисти України Тіна Кароль, Іво Бобул, квартет "Гетьман", популярні виконавці Олег Вінник, Злата Огневич, Ленара Османова, гурт Luiku) завершилися Дні культури України в Республіці Білорусь", - йдеться у повідомленні.

Під час офіційної церемонії закриття Посол України в Білорусі Ігор Кизим, зокрема, зазначив, що відсутність вільних місць на усіх заходах в рамках українських днів та значний інтерес ЗМІ свідчать про їх успішність.

Повідомляється, що протягом тижня громадяни Білорусі мали можливість знайомитися з українською культурою на концертах, театралізованих виставах та кіносеансах.

Дні культури України в Республіці Білорусь стали знаковою подією, яка ще більше зблизила народи двох країн, дала можливість білорусам познайомитися з багатогранністю сучасного українського мистецтва, а також сприяли визначенню подальших кроків у розвитку співпраці між Україною та Білоруссю у сфері культури.

Нагадаємо, з 5 по 10 липня в Білорусі проходили Дні української культури, в рамках яких зокрема відзначили День України та відбувся показ фільму "Кіборги".

Фото з Фейсбук-сторінки Посольства України в Білорусі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-