Співзасновниця

Співзасновниця "Razom for Ukraine" збирає кошти на навчання ветеранів АТО у Могилянці

Укрінформ
Співзасновниця громадського об'єднання українців у США "Razom for Ukraine" Люба Шипович у свій день народження попросила зробити їй подарунок у вигляді стипендій для українських ветеранів на навчання у Києво-Могилянській Академії.

Про це повідомила вона на своїй Facebook-сторінці.

"В нашому колі з’явилась традиція дарувати броніки, каски солдатам на день народження друзів. Зараз армія вже більш-менш забезпечена такими важливими речима. Але це не означає, що ми повинні обривати традиції, бо не лише амуніція визначає силу і міць держави. Освіта не менш важлива в становленні державності. А освіта тих, хто захищав нас безпосередньо у військових діях, не лише наша подяка за службу, а й впевненість, що найдостойніші продовжать роботу для України. Саме тому цього року на свій день народження я прошу вас зробити мені подарунок у вигляді стипендій для ветеранів на навчання в найкращому університеті України – Києво-Могилянській Академії", – написала Шипович.

Читайте також: У Сан-Франциско відбудеться благодійний вечір на підтримку УКУ

За її словами, пожертви збирає Києво-Могилянська фундація Америки через благодійну сторінку у Facebook

"Замість вечірки, листівок, квітів, привітань, зробіть внесок у фонд стипендій, який збирає Kyiv Mohyla Foundation of America. Це буде найкрутіший подарунок!" – закликала співзасновниця.

Благодійна акція триватиме ще один тиждень.

Мета акції – зібрати $5 000 на навчання п’ятьох українських ветеранів. Наразі зібрано вже більше половини необхідних коштів від 40 жертводавців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-