Студенти з Туреччини вивчають українську мову в Карпатах

Студенти з Туреччини вивчають українську мову в Карпатах

Фото
Укрінформ
У Прикарпатському національному університеті ім. В.Стефаника в Івано-Франківську розпочалась двотижнева літня україномовна школа для турецьких студентів.

Про це повідомляє UkrАyna.

"Прикарпатський університет підготував спеціальну двотижневу програму інтенсивного вивчення української мови для турецьких студентів, де вони окрім безпосереднього вивчення мови, знайомляться з українськими традиціями, побутом, мистецтвом, а також красою українських Карпат", - йдеться у повідомленні.

В україномовній школі навчається десять студентів з кафедри міжнародних відносин та кафедри туризму Карабюкського університету.

Наразі завдяки зусиллям професійних педагогів та інтерактивним методикам навчання, вже за кілька днів навчання студенти роблять перші успіхи у спілкуванні українською, створили власні витиванки та традиційні ниткові обереги, а також познайомилися з давніми традиціями святкування Івана Купала.

Нагадаємо, минулого року Прикарпатський та Карабюкський університети підписали угоди про співпрацю та розпочали спільні наукові та освітні проекти. Результатом цього стало відкриття літньої школи для турецьких студентів, які бажають вивчити українську мову та цікавляться українською культурою.

Фото: ukr-ayna.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-