У Сан-Франциско відбудеться благодійний вечір на підтримку УКУ

У Сан-Франциско відбудеться благодійний вечір на підтримку УКУ

Укрінформ
У неділю, 15 липня, у Сан-Франциско відбудеться другий благодійний вечір на підтримку Українського католицького університету (УКУ).

Про це йдеться на Facebook-сторінці організатора заходу Української католицької освітньої фундації (УКОФ).

"Друзі УКУ в Сан-Франциско дуже раді прийняти другий благодійний банкет SF Bay Area, щоб відзначити та підтримати видатну роботу Українського католицького університету в провідній Україні в яскраве майбутнє", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають організатори, у заході візьмуть участь президент УКУ та єпископ УГКЦ Борис Гудзяк, очільник Єпархії Св. Миколая у Чикаго єпископ Венедикт Алексійчук, віце-ректор УКУ Мирослав Маринович, декан і засновниця Львівської бізнес-школи Софія Опацька, а також відома оперна співачка Аліна Ільчук.

Благодійний вечір розпочнеться о 16:00 в Університеті Сан-Франциско за адресою: McLaren Conference Center, 2345 Golden Gate Avenue, San Francisco, CA 94117.

Більше про захід можна отримати на сайті УКОФ, сторінці "Американські друзі УКУ" у Facebook, а також за телефоном 1 800 599-3671. 

Українська католицька освітня фундація заснована у 1997 році. Її місія полягає у розвитку партнерства та добродійної співпраці між Українським католицьким університетом у Львові та організаціями, навчальними закладами і людьми доброї волі у Північній Америці. УКОФ збирає фонди для покриття майже 50% річного бюджету УКУ. Фундація також спонсорує різноманітні проєкти, які здійснюють Інститути та випускники університету.

Нагадаємо, раніше цього року УКУ очолив рейтинг вишів з найкращими абітурієнтами.

Перше фото: ucu.edu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-