У Києві відкрився VI Форум Global Ukrainians

У Києві відкрився VI Форум Global Ukrainians

Укрінформ
У Києві в п’ятницю відкрився VI Форум Global Ukrainians, на якому його учасники підіб’ють підсумки трирічної діяльності мережі та визначать нові напрямки роботи.

Захід на тему "Трансформаційна роль експатів у сучасних реформаційних процесах України" проходить у приміщенні Київської школи економіки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Глобальні українці хочуть, щоб Україна стала глобальною країною щасливих та успішних людей. Їх досвід та успіх за кордоном дає велику впевненість того, що це можливо... Тому наш шостий форум буде важливим, щоб закріпити наші спільні досягнення та подумати, як рухатись далі", - ініціаторка та співзасновниця Global Ukrainians Forum Віолета Москалу.

На її переконання, для реалізації багатьох ініціатив мережі треба сформувати національну програму реінтеграції експатів, мігрантів та української діаспори.

"На основі досвіду Ізраїля, Вірменії, Польщі з розумінням величезного потенціалу українських мігрантів маємо сформулювати нашу стратегію реінтеграції українців світу у державну політику, ніхто за нас цього не зробить", - підкреслила Москалу.

Крім цього ініціаторка форуму анонсувала, що до осені 2018 року планується запуск онлайн-платформи українських активістів, українських ініціатив та українських проектів світу - my global ukrainians.

Нагадаємо, Global Ukraine - міжнародна громадська організація, яка об'єднує українців у понад 80-ти країнах світу. Перший форум Global Ukraine відбувся у липні 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-