Виступ українця вразив публіку на танцювальному фестивалі в Анкарі

Виступ українця вразив публіку на танцювальному фестивалі в Анкарі

Укрінформ
Виступ українського хореографа Ярослава Кайнара з перформансом “Being individual” вразив глядачів на міжнародному фестивалі сучасного танцю "Solo" в Анкарі.

Про це повідомляє ukr-ayna.com

"Виступ українського учасника Ярослава Кайнара відбувся 29 червня в перший день відкритих показів. Неймовірний перформанс українця “Being individual” ("Бути особистістю") підкорив місцеву публіку та отримав гучні оплески", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив сам хлопець, його перформанс – це "метаморфічна робота, яка відображає моє перевтілення в різні стани та особистості, це абстрактна робота". 

Сольний виступ Ярослава доступний для перегляду у Facebook.

Фестиваль проходив з 29 червня по 1 липня і зібрав 26 танцівників з Туреччини та з-понад десяти країн світу, зокрема, з США, Мексики, Ізраїлю, Австрії, Швейцарії, Австралії, України та ін.

Учасники танцювального заходу впродовж чотирьох днів проводили майстер-класи та займалися постановкою перформансів, які було продемонстровано під час гала-концерту.

Як відомо, Ярослав Кайнар - хореограф, педагог, танцюрист Школи сучасного та класичного танцю "ТОТЕМ", учасник шоу "Танцюють всі-9".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-