Українські стартапи презентували свої розробки інвесторам у Нью-Йорку

Українські стартапи презентували свої розробки інвесторам у Нью-Йорку

Фото
Укрінформ
П’ять українських технологічних стартапів, які беруть участь в американській програмі стажування SABIT, презентували свої продукти інвесторам у Нью-Йорку. 

Захід організувала американсько-українська організація "Разом" спільно з керівництвом програми SABIT, повідомляє Голос Америки.

"П’ять українських технологічних стартапів, які зараз беруть участь в американській програмі стажування SABIT, що проводиться міністерством торгівлі США, презентували свої розробки перед інвесторами та групою зацікавлених у Нью-Йорку в понеділок", - йдеться у повідомленні.

Кожен із засновників п'яти українських компаній - UniExo, Hushme, VRNET.io, MMONE і GavaGava - мав п’ятихвилинний виступ, де розповідав про "свою компанію, продукт, фінансову модель, розмір ринку, а також вказати, скільки вони просять коштів у інвесторів, на що планують їх витрачати та чому їм потрібна саме ця сума".

"Українська компанія UniExo представила модульний робото-технічний екзоскелетний пристрій, який допомагає людям із травмами та проблемами руху відновити моторні функції своїх тіл. Стартап Hushme презентував персональний акустичний пристрій, який захищає конфіденційність мовлення та знижує шумове забруднення при розмові на телефоні у відкритому середовищі. VRNET.io розробив рішення для віртуальної реальності. MMONE є першим у світі інтерактивним атракціоном віртуальної реальності, а GavaGava – це інтерактивна історія, яка навчає дітей працювати разом для досягнення спільної мети", - додає видання.

Після презентації свого продукту підприємці мали змогу отримати відгуки та поради від інвесторів.

Організація "Разом" вже втретє проводить такий захід. Попередніми роками волонтери самостійно відбирали стартапи до участі, а цього разу до них звернувся керівник програми SABIT Теннер Джонсон і запропонував запросити компанії, які проходять стажування в США.

Цьогоріч за американською програмою стажуються 18 компаній, сім із яких – українські. Учасники відвідують різні міста й отримують розуміння того, як вести бізнес у США.

Нагадаємо, програма SABIT була розроблена в 1990 році Міжнародною адміністрацією торгівлі в міністерстві торгівлі США у Вашингтоні. Її метою є сприяти економічній реструктуризації країн СНД. 

Фото: ukrainian.voanews.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-