Українка одягає собак голлівудських зірок

Українка одягає собак голлівудських зірок

Фото
Укрінформ
Уродженка Харкова Яна Сиркін шиє і продає люксовий одяг для собак голлівудських зірок.

Серед її клієнтів - Анджеліна Джолі, Опра Вінфрі, Крістіна Агілера, Кеті Перрі, Стінг, Торрі Спеллінг, повідомляє forumdaily.

До того, як створити власний бізнес, українка 15 років працювала художником-постановником на голлівудських кіностудіях і одягала зірок для церемонії "Оскар".

Бутік Яни Сиркін дуже популярний серед знаменитостей: до нього можна потрапити лише за попередньою домовленістю. Так власниця магазину захищає багатих і знаменитих покупців від настирливої уваги папараці.

"Хоча деякі селебрітіз, навпаки, люблять влаштовувати з своїх візитів фотосесії. Якось приходила Крістіна Агілера, так біля магазину зібралися півтора десятка фотографів", - розповідає українка.

За її словами, магазин-ательє більше нагадує іграшкове царство. Навколо – порцелянові собачки, блискучі нашийники, мініатюрні светри ручної роботи.

"Я завжди хотіла свій ляльковий будиночок. Тому взяла і створила його сама", додає господиня лакшері-бутіка.

Одна річ із її бутіка в центрі Західного Голлівуду коштує в середньому $300 - $400.

Яна Сиркін перша, хто почав шити одяг для маленьких собачок. Голлівудські зірки, в оточенні яких вона працювала півтора десятка років, перетворили це захоплення в модний тренд. Бутік українки "Fifi&Romeo", відкритий в 2000 році, став першим у світі лакшері-бутіком для собак.

Опра Вінфрі разом з Елізабет Тейлор стали одними з перших постійних клієнтів Яни.

"Коли ти тільки починаєш свій бізнес, а така суперстар, як Опра Вінфрі, на всю Америку рекламує твій магазин – це неймовірно, – згадує жінка. - Зараз легше сказати, чиїх собак я не одягала. У мене були, напевно, всі. Анджеліна Джолі купує для своїх собак тільки чорно-білі кашемірові светри, а Брітні Спірс – рожеві".

Фото Юлії Буняк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-