У Таїланді запрацювала виставка

У Таїланді запрацювала виставка "Розмаїта Україна"

Фото
Укрінформ
Днями в Бангкоку у приміщенні галереї королеви Сірікіт відбулося відкриття виставки "Розмаїта Україна" ("Diverse Ukraine"), яка розповідає про традиційну українську культуру та мистецтво.

Про це повідомила прес-служба посольства України в Таїланді на своїй Facebook-сторінці.

"В експозиції представлені професійні фотографії від майстерні "Треті півні" та декілька світлин з проекту "Наші", виконані спільно з етно-галереєю "Роксоляни Шимчук", світлина "Дівчина в кримськотатарському вбранні" від фотохудожника Сергія Ковбасюка, старовинний національний одяг з колекції галереї "Спадок" родини Демкур, а також 25 ляльок-мотанок майстринь Тетяни та Наталії Катриченко", - йдеться у повідомленні.

Відвідувачі заходу, серед яких - представники влади Королівства Таїланд та ділові і мистецькі кола, були захоплені різнобарв’ям українських національних костюмів та майстерністю сестер Катриченко.

Читайте також: Тайські школярі переспівали пісню українського гурту "ДахаБраха"

Крім цього, підтримка відчувалася з боку українців Бангкока, котрі прийшли на подію в національному традиційному вбранні. 

Виставка "Розмаїта Україна" триватиме до 1 липня 2018 року.

Захід організований посольством України в Таїланді спільно в партнерстві з низкою українських майстрів, галеристів та тайськими і українськими бізнес-колами.

Фото: Фейсбук посольства

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-