Науковці з різних країн відвідали Дні української мови та культури у Греції

Науковці з різних країн відвідали Дні української мови та культури у Греції

Укрінформ
У грецькому місті Комотіні відбулися Дні української мови та культури у рамках міжнародної конференції з проблематики викладання іноземних мов.

Про це інформує прес-служба посольства України в Греції.

"З 25 по 27 травня у грецькому місті Комотіні (область Східна Македонія і Фракія), за організаційної ініціативи Маріупольського державного університету і Фракійського університету імені Демокріта та за підтримки Посольства України в Грецькій Республіці і Консульства України в Салоніках, відбулися Дні української мови та культури. Захід відбувся у рамках міжнародної конференції з проблематики викладання іноземних, що проходила у Фракійському університеті імені Демокріта за участі викладачів і науковців Маріупольського державного університету", - сказано у повідомленні.

Відкрили захід - гімни України та Греції, на сцені якого були встановлені прапори двох країн. Також глядачам презентували документальний фільм про Україну і діяльність Маріупольського держуніверситету.

В українських днях взяли участь науковці з Греції, Франції, Кіпру, Канади, Румунії, Туреччини, Болгарії, Албанії та звісно України.

Фото: greece.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-