У передмісті Чикаго вдруге пройде фестиваль

У передмісті Чикаго вдруге пройде фестиваль "Червона рута-2018"

Програма
Укрінформ
В американському місті Палатайн поблизу Чикаго 9-10 червня вже вдруге відбудеться фестиваль української культури "Червона рута-2018".

Про це йдеться на Facebook-сторінці фестивалю.

"Палатайнське відділення Спілки української молоді (СУМ) в США та Українська Греко-католицька церква Непорочного зачаття запрошують вас, вашу родину та друзів приєднатися до фестивалю "Червона рута-2018", - говориться у повідомленні.

У програмі фестивалю – гості з України київський фольк-гурт "Правиця" та реп-співак VovaZIL’Vova, а також Софі Фрезер, Ольга Монастирська та DJ з Чикаго TIMA FEI.

Також гості фестивалю зможуть побачити українські танці, насолодитися смачною українською та американською кухнею, придбати національні сувеніри та предмети мистецтва, а для дітей передбачена спеціальна розважальна програма та ігри.

Читайте також: Найбільший у США український фестиваль відбудеться у липні

Організатори додають, волонтери до дводенного заходу ліплять тисячі вареників, на всі зібрані кошти від яких підуть для розбудови нового будинку церкви.

Вартість вхідного квитка – $5.

Нагадаємо, перший фестиваль української культури "Червона рута" проходив 10-11 червня минулого року в передмісті Чикаго, Палатайні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-