Діти загиблих у зоні АТО відпочили у Тунісі

Діти загиблих у зоні АТО відпочили у Тунісі

Укрінформ
Група українських дітей, батьки яких загинули під час антитерористичної операції на Донбасі, тиждень відпочивала у Тунісі.

Про це інформує прес-служба посольства України в Тунісі.

"За сприяння туристичної компанії "Оазис Тревел Україна" та фонду Ініціатива Е+  Посольством було організовано тижневий відпочинок українських дітей в Тунісі. Загалом у групі – 21 дитина, яких супроводжують четверо дорослих", - йдеться у повідомленні. 

У рамках поїздки відбулися ознайомчі екскурсії до відомих історичних місць Тунісу, зокрема, древньоримського міста Ель-Джем.

Як додали у дипустанові, 26 травня в туніськомі Сусі відбулася зустріч українських дипломатів та представників діаспори з дітьми українських героїв. У ході спілкування гостей з України ознайомили з історією та культурою Тунісу, а діти, зі свого боку, розповіли про свої враження, які вони отримали під час подорожі до цієї північноафриканської країни. 

Читайте також: Молдова прийме на відпочинок та реабілітацію 150 дітей зі східних областей України

Волонтерка з фонду Ініціатива Е+ Валентина Варава подякувала всім, хто долучився до втілення цієї поїздки та зазначила, що наразі її фонд розпочинає проект по біометричним паспортам для дітей полеглих та важкопоранених у зоні АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-