Українська громада в Афінах відзначила День матері святковими заходами

Українська громада в Афінах відзначила День матері святковими заходами

Фото
Укрінформ
Українська церковна громада святого Миколая, яка зосереджена в Афінах, відзначила 20 років своєї діяльності 13 травня, у Всесвітній день матері.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Посольства України в Греції.

"Цього року для українців Греції (День матері - ред.) найшанованіше свято співпало зі святкуванням 20-річчя української церковної громади Святого Миколая та 15-річчя місії сестер-служебниць Василіанок", - зазначається у повідомленні.

На свято до Афін завітали почесні гості: представницька делегація Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) на чолі з Блаженнішим Святославом (Шевчуком), головою Пасторально-Міграційного Відділу УГКЦ Владикою Йосифом Міляном, начальник Управління з питань закордонного українства МЗС України Лариса Дір та народна артистка, народний депутат України Оксана Білозір.

Під час святкування було відправлено урочисту літургію, а увечері цього ж дня на подвір’ї Церкви Святої Трійці в Афінах відбувся святковий галаконцерт, присвячений Дню матері, за участі творчих колективів українських об’єднань Греції. Крім цього, на концерті виступила співачка Оксана Білозір.

Фото зі сторінки у Фейсбуці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-