Українці з Мюнхена передали соту маскувальну сітку в зону ООС

Українці з Мюнхена передали соту маскувальну сітку в зону ООС

Укрінформ
Волонтери українського руху "Чарівна сіточка" з Мюнхена відправили в зону Операції Об’єднаних сил на Сході України соту за рахунком маскувальну сітку.

Про це йдеться на сайті Генерального консульства України в Мюнхені.

"12 травня 2018 за участі генерального консула України в Мюнхені Юрія Ярмілка відбулася урочиста відправка в зону проведення Операції Об’єднаних сил на Сході України ювілейної 100-ї маскувальної сітки, виготовленої мюнхенським товариством "Чарівна сіточка", - повідомили у прес-службі.

Під час заходу генконсул висловив глибоку вдячність українському колективу за їх працю та високу громадянську позицію, а також відзначив, що Українська держава і українські воїни високо цінують внесок мюнхенських волонтерів у справу збереження єдності та неподільності нашої Батьківщини.

До слова, організація "Чарівна сіточка" була створена в 2014 році та об’єднує переважно жіночий колектив активістів українського волонтерського руху, які взяли собі за мету допомагати українським воїнам саме шляхом надання власноруч виготовлених маскувальних засобів.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко підписав указ "Про затвердження рішення РНБО "Про широкомасштабну антитерористичну операцію на території Донецької та Луганської областей", яким вводиться в дію рішення Ради національної безпеки і оборони про зміну формату широкомасштабної антитерористичної операції (АТО), яка була запроваджена у 2014 році.

Глава держави також підписав наказ Верховного Головнокомандувача ЗСУ "Про початок операції Об'єднаних сил із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей".

З 30 квітня відповідно до Указу Президента на території Донецької та Луганської областей розпочато Операцію об'єднаних сил, до складу яких входять й органи Національної поліції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-