У Греції відзначили ювілей української громади

У Греції відзначили ювілей української громади

Фото
Укрінформ
Асоціація "Українсько-грецька думка" в Афінах відзначила 20-річний ювілей своєї діяльності.

Про це інформує Посольство України в Греції у Фейсбуці.

"14 квітня ц.р. у м. Афінах відбувся урочистий захід з нагоди відзначення 20-річчя заснування Асоціації «Українсько-Грецька Думка» та 15-річчя започаткування Української недільної школи, що діє при Асоціації", - йдеться у повідомленні.

Під час заходу відбувся святковий концерт за участі дитячих творчих колективів, що діють при українських школах «Українсько-грецька думка», «Берегиня» і катехитичній школі при Українські громаді Святого Миколая.

Також у рамках свята презентували оновлений українсько-грецький часопис «Вісник-Ангеліафорос – 2017», упорядкований та виданий Асоціацією за сприяння МЗС України та СКУ.

Зазначається, що на заході з вітальним словом виступили голова Асоціації «Українсько-грецька думка» Галина Маслюк, Президент СКУ Євген Чолій, тимчасовий повірений у справах України в Греції Н.Косенко, парох Української громади Святого Миколая при церкві Святої Трійці о.Андрій, директор Української недільної школи, що діє при Асоціації «Українсько-грецька думка» Галина Павлюк, голова Культурно-освітнього центру «Берегиня» Оксана Козій.

Нагадаємо, 13 травня цього року церковна громада УГКЦ в Греції також відзначить 20-у річницю своєї діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-