У Сінгапурі презентували сучасну українську кухню

У Сінгапурі презентували сучасну українську кухню

Фото
Укрінформ
Шеф-кухарі з України провели спеціальну презентацію сучасної національної кухні в рамках найбільшого гастрономічного заходу в Сінгапурі World Gourmet Summit. 

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Посольства України в Сінгапурі.

"(Українські шеф-кухарі - ред.) Юрій Ковриженко та Ярослав Артюх провели спеціальну презентацію сучасної української кухні для провідних сінгапурських медіа та експертів кулінарії", - заначається у повідомленні.

Зазначається, що амбасадори української кулінарії будуть вражати як традиційними українськими стравами, наприклад, борщем та варениками, так і вишуканою молекулярною їжею.

Презентація української кухні проходить y сінгапурському ресторані Grissini включно до 20 квітня.

Фото прес-служби Посольства у Фейсбуці 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-