У Сінгапурі презентували сучасну українську кухню
Фото
Укрінформ
Шеф-кухарі з України провели спеціальну презентацію сучасної національної кухні в рамках найбільшого гастрономічного заходу в Сінгапурі World Gourmet Summit.
Про це повідомляється на Facebook-сторінці Посольства України в Сінгапурі.
"(Українські шеф-кухарі - ред.) Юрій Ковриженко та Ярослав Артюх провели спеціальну презентацію сучасної української кухні для провідних сінгапурських медіа та експертів кулінарії", - заначається у повідомленні.
Зазначається, що амбасадори української кулінарії будуть вражати як традиційними українськими стравами, наприклад, борщем та варениками, так і вишуканою молекулярною їжею.
Презентація української кухні проходить y сінгапурському ресторані Grissini включно до 20 квітня.
Фото прес-служби Посольства у Фейсбуці