Пластуни збирають 1 млн гривень на масштабний розвиток організації

Пластуни збирають 1 млн гривень на масштабний розвиток організації

Укрінформ
Українська скаутська організація "Пласт" розпочала краудфандингову кампанію, мета якої зібрати 1 млн грн.

Як повідомляє Zaxid.net, ці гроші будуть витрачені на створення та розвиток 50 нових осередків (особливо у регіонах, де "Пласт" ще не такий поширений), залучення нових членів організації, дітей та дорослих, а також на ремонт тренінгового центру, що розташований в селі Вишнівчик Перемишлянського району Львівської області.

"Ми усвідомлюємо, що для сталого розвитку України важливе рівномірне поширення громадських ініціатив по всій країні і це тривалий процес, який потребує значних спільних зусиль. Саме тому в найближчі роки ми спрямуємо діяльність нашої команди на залучення волонтерів в регіонах країни, де Пласт є менш чисельним - у першу чергу, в Одеській, Херсонській, Миколаївській, Чернігівській, Сумській та Кіровоградській областях", - йдеться в описі проекту.

Кампанія зі збору коштів, яка стартувала 17 квітня, триватиме чотири місяці.

Станом на ранок 18 квітня вдалося зібрати понад $38 тисяч. Внести благодійні пожертви можна тут.

Сьогодні "Пласт" є найбільшою скаутською організацією в нашій державі і налічує 8000 пластунів, у 137 осередках по всій Україні. Найчисельніші його осередки розташовані у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях. У планах організації – аби у 2025 році чисельність пластунів зросла до 20 тисяч.

Нагадаємо, що нещодавно національна скаутська організація України "Пласт" відзначила 106-ту річницю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-