Американська українка допоможе сільським жінкам в Україні

Американська українка допоможе сільським жінкам в Україні

Відео
Укрінформ
Українські жінки, які працюють на присадибних ділянках, годують всю країну, а можуть годувати увесь світ, якщо їм допомогти. 

В цьому переконана американська конгресвумен українського походження Марсі Каптур, яка представила днями в Україні проект "Зерна Надії", повідомляє Голос Америки.

"Я знаю силу цих жінок. Вони виробляють натуральні продукти, які високо цінуються у світі. Я хочу, щоб вони отримали шанс просунути свою продукцію на світові ринки", - сказала вона у сюжеті.

За її словами, аби збільшити свої доходи з виробництва українським господиням потрібна міжнародна допомога: трохи технологій, доступу до недорогих позичок та об'єднання в кооперативи.

Ідея сподобалася американським бізнесменам, які працюють в Україні. Вони готові підключити свій фінансовий ресурс, а конгресвумен лобіюватиме підтримку проекту урядом Сполучених Штатів.

"Це прекрасна ідея, Вона (Марсі Каптур - ред.) назвала свій проект "Зерна надії" і вона бачить в Україні оту ділянку землі, яку треба засіяти цими зернами", - підкреслив президент американсько-української ділової ради Морган Вільямс. 

За словами президента американської торговельної палати в Україні Енді Гундера, саме міжнародні компанії зможуть допомогти українським фермерам "розвивати свій маленикий бізнес".

Відео: Голос Америки

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-