Канадські вчителі української збираються на конференцію

Канадські вчителі української збираються на конференцію

Укрінформ
Викладачі української мови із різних навчальних закладів Канади зберуться 5 травня на Всеканадську вчительську конферецію.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в організаційному комітеті заходу.

Цьогоріч конференція вперше відбудеться у онлайн форматі і проводитиметься у п'яти центрах Канади: Едмонтоні, Саскатуні, Вінніпезі, Торонто і Монреалі. «Це дасть вчителям змогу займатися тими ж цифровими практиками, які ми починаємо використовувати з нашими учнями і якими вони вже самі користуються. Новий формат конференції надасть нам можливість удосконалити вчительську цифрову грамотність, самостійну ефективність, технологічну педагогіку, а також створити спільноту вчительської практики», - зазначили в організаційному комітеті.

Організатором конференції виступає Методичний центр української мови при Канадському інституті українських студій в університеті Альберти. «Ми переконані, що ця інтернет-подія надасть нагоду поділитися найкращим із напрацьованого та стане приводом для плідної дискусії, підготовки, співпраці та професійного навчання. Ми очікуємо широкої та активної участі у конференції 2018 року, адже інтернет-простір уможливлює подолання географічних та часових бар'єрів і залучення великої кількості вчителів», - підсумували у комітеті.

Читайте також: МОН просить Канаду підтримати електронну освітню платформу

Нагадаємо: минулоріч Всекандська вчительська конференція пройшла у Торонто. Її гостем була міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-