Гуманітарний проект Support Hospitals in Ukraine отримав нагороду

Гуманітарний проект Support Hospitals in Ukraine отримав нагороду "Янгол добра"

Укрінформ
Гуманітарний проект Support Hospitals in Ukraine, який займається відправкою зі США медичного обладнання для українських лікарень, зайняв перше місце у Національному конкурсі "Благодійна Україна 2017" в номінації "Благодійність в охороні здоров’я".

Про це повідомляється на Facebook-сторінці проекту.

"Ми раді поділитися чудовими новинами! Гуманітарний проект Support Hospitals in Ukraine виграв Національний конкурс "Благодійна Україна" - 2017 в номінаціі "Благодійність в охороні здоров’я", - написали переможці.

У проекті зазначили, що всі переможці номінацій конкурсу, в тому числі і вони, отримали нагороду "Янгол Добра", яка визначає досягнення благодійних ініціатив в різних галузях.

"Наша команда надзвичайно рада бути серед інших видатних благодійних проектів з України та з-за кордону. Ми хочемо розділити цю нагороду зі всіма, хто допомагає в досягненні нашої мети: "Доставка медичного обладнання з США в лікарні України в формі гуманітарної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Більше про результати конкурсу, церемонія нагородження якого відбулася 22 березня у Києві, можна дізнатися за посиланням.

Щорічний національний конкурс "Благодійна Україна" проводиться з 2012 року. Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Відзнакою переможця в окремій номінації конкурсу є "Янгол добра" – унікальна керамічна статуетка ангела, декорована багатим національним орнаментом і оздоблена бурштином.

Проект "Support Hospitals in Ukraine" був створений українцями у США на початку АТО в літку 2014. За цей час українська громада Північної Америки відправила до лікарень України три 40-футових контейнери гуманітарного медичного вантажу, загальна вартість якого становить 1,6 млн доларів. 

Нагадаємо, за три з половиною роки проект Support Hospitals in Ukraine підтримали більше 200 донорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-