Українська діаспора у США передала гуманітарну допомогу дітям Донбасу

Українська діаспора у США передала гуманітарну допомогу дітям Донбасу

Фото, відео
Укрінформ
Представники української діаспори в США передали гуманітарну допомогу дітям, що страждають від збройного конфлікту у Донецькій та Луганській областей.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

"Поліцейські передали дітям із зони бойових дій гуманітарну допомогу з США. Допомога була передана представниками української діаспори в США під егідою Нацполіції України для дітей Донецької та Луганської областей, що страждають від збройного конфлікту", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Червоний Хрест направив на Донбас 118 тонн гумдопомоги

Про дітлахів, які чотири роки живуть і навчаються під обстрілами, українці у США дізналися від голови Нацполіції Сергія Князєва, який у 2015 році був заступником начальника тоді ще міліції Донеччини.

Українська діаспора у США передала гуманітарну допомогу дітям Донбасу / Фото: Національна поліція України

Керівники поліції Донеччини на чолі з Миколою Семенишиним доправили гуманітарний вантаж у 11 шкіл на лінії розмежування. Поліцейські вручили продуктові набори батькам учнів 1-11 класів. У першу чергу допомогу отримали родини, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Зокрема, на Донеччині допомогу отримали понад 1500 родин з прифронтових Мар'їнки, Красногорівки, Гранітного, Миронівського та Новолуганського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-