Вперше на Близькому Сході показали українську моду

Вперше на Близькому Сході показали українську моду

Фото
Укрінформ
У Бейруті відбувся перший показ мод від українських дизайнерів.

Про це інформує прес-служба Посольства України в Лівані.

"За ініціативи Посольства України в Лівані та за сприяння "L.I.P.S. Management" та "Designers and Brands" 22 березня 2018 року в Бейруті відбувся Перший показ мод від українських дизайнерів Олени Даць, Артема Климчука та бренду "Foberini” за участі Ірини Лимаренко. Це був також і перший український показ на Близькому Сході", - повідомили у дипустанові.

Більшість моделей, які представляли одяг дизайнерів, також були родом з України.

Як зазначили у посольстві, вечір української моди став справжнім символом краси, яка єднає ліванські та українські культури і народи.

Під час показу колекції одягу прозвучали пісні у виконанні соліста української групи тенорів "Tenors Belcanto" Василя Понайди та українського музичного колективу з Лівану "Онуки".

Свято української моди відвідали посли і дружини послів Бельгії, Румунії, Польщі, Німеччини, Пакистана, Індії, Сербії, Туреччини, Великобританії, Аргентини, представники МЗС Лівану, відомі ліванські артисти, зокрема музиканти Мішель Фадель, Жан Большан, Маен Закарія, Роні Барак, представники мистецьких та бізнесових кіл, провідних ЗМІ Лівану: Аnnahar, OTV, Joumhouria, Addiyar, l’Orient le Jour, LBCI, українська громада Лівану. 

Показ відбувся за підтримки Почесного консула України в Сирії Тамера Тунсі, українських авіаліній "Браво" та готелю Ramada Plaza.

Фото: Фейсбук-сторінка Посольства

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-