За 3,5 роки Support Hospitals in Ukraine підтримали більше 200 благодійників

За 3,5 роки Support Hospitals in Ukraine підтримали більше 200 благодійників

Укрінформ
Гуманітарний проект Support Hospitals in Ukraine, що займається відправкою із США в Україну медичного обладнання для лікарень, за три з половиною роки зібрав понад 200 пожертв від донорів.

Про це VIDIA повідомив волонтер, співзасновник та координатор проекту Віталій Дубіль.

"Коли ми починали влітку 2014, наша команда фактично профінансувала перший контейнер з гуманітарним медичним вантажем для лікарень в Україні за свій рахунок та за підтримки близьких друзів, хто знав нас та довіряв. З часом, коли ми показали результати, нам почали довіряти люди, яких ми не знаємо особисто, але кому болить доля України", – розповів він.

Дубіль зазначив, що за три з половиною роки проект Support Hospitals in Ukraine отримав кілька великих грантів, зокрема $15 тис. від меценатів з Колорадо та $23 тис. від ГО "Razom for Ukraine". Однак переважна більшість коштів надійшла у вигляді величезної кількості малих пожертв від звичайних людей.

"Така згуртована підтримка допомогла нашій команді, за підтримки багатьох партнерів у США, Канаді та Україні, вже доставити в Україну гуманітарний медичний вантаж вартістю $1,6 млн. Зараз в дорозі зі США в Україну наступний гуманітарний вантаж, який буде доставлено на початку квітня 2018 року", – поінформував волонтер.

Координатор Support Hospitals in Ukraine також зазначив, що команда проекту спільно з партнерами вже почала підготовку до роботи в 2018-2020 роках. Йдеться про розширення географії проекту на захід, південь та центр України, а також про нові медичні напрямки – нейрохірургія, онкологія, педіатрія, реабілітація.

Підтримати Support Hospitals in Ukraine можна за посиланням.

Нагадаємо, у березні волонтери гуманітарного проекту Support Hospitals in Ukraine проінспектують 12 медичних закладів в Україні, яким зі США надсилатимуть обладнання. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-