Українка - серед 12 творців змін ООН для жінок у Євразії

Українка - серед 12 творців змін ООН для жінок у Євразії

Укрінформ
Львів’янка Любов Максимович, яка очолює ГО "Центр Жіночі перспективи", увійшла до переліку з 12 творців змін ООН, які працюють задля розширення можливостей жінок у Євразії.

Відповідний список опублікований на офіційному сайті офісу Програми розвитку ООН у Європі та Центральній Азії.

"Ми ніколи не переставали переконувати владу та медіа, що насильство в сім'ї, торгівля людьми та відсутність жінок у процесі прийняття рішень є дуже важливими питаннями. Протягом останніх 15 років ми досягли значного прогресу, і це не було б можливим без голосу українського громадянського суспільства", – сказала Максимович.

Зазначається, що загалом до переліку увійшло 12 представниць різних країн Євразії. Створення списку разом з історіями обраних жінок відбувається за ініціативи Програми розвитку ООН для заохочення інших людей ставати ініціаторами змін у суспільстві.

Довідка. Громадська організація "Центр Жіночі перспективи" зареєстрована у квітні 1998 року. Її діяльність спрямована на впровадження ґендерної політики в Україні, зменшення рівня насильства, підвищення конкурентноздатності жінок на ринку праці та просування їх на рівень прийняття рішень в Україні. ГО стала однією з перших неурядових організацій, яка підняла проблему торгівлі людьми. Фонд працює для того, щоб права жодної жінки в Україні не порушувалися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-