Українська молодь Австрії запрошує на зустріч

Українська молодь Австрії запрошує на зустріч

Укрінформ
У неділю, 18 березня, у Відні відбудеться 8-й генеральний з’їзд Товариства української молоді в Австрії (ТУМА).

Про це повідомляється на сайті організації.

"Запрошуємо всіх, хто хоче познайомитись з організацією ТУМА та організаторами Українського благодійного балу у Відні, почути та дізнатись секрети різноманітних проектів ТУМА за всі роки діяльності", - повідомили у товаристві.

Захід відбудеться у неділю, 18 березня, о 13:00 в ко-воркінг-центрі ZI8 за адресою: 1090 WIEN ÖSTERREICH, ZIMMERMANNGASSE, 8.

Щоб взяти участь у з’їзді потрібно зареєстуватися на електронну пошту: mailto:tuma.info@gmail.com.

Як повідомляв Укрінформ, 17 лютого у Відні втретє пройшов благодійний Український бал, який традиційно організовує Товариство української молоді в Австрії. Мета заходу - популяризувати українську культуру серед австрійців та іноземців, а також благочинний збір коштів на потреби шкіл-інтернатів в Україні.

Товариство української молоді у Австрії (ТУМА) – громадська, молодіжна, неполітична та позаконфесійна організація, заснована небайдужими українцями у Відні у 2010 році.

Візією Товариства української молоді в Австрії є об’єднання української громади за межами Батьківщини. Серед інших до спектру завдань, які ставить перед собою Товариство – інформаційна підтримка українців у Австрії, реалізація проектів у сферах освіти та культури, допомога в інтеграції українців у європейське суспільство, а також організація благодійних акцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-