Українка з Польщі розповість про волонтерство як духовну потребу

Українка з Польщі розповість про волонтерство як духовну потребу

Анонс
Укрінформ
У приміщенні Національного університету "Львівська політехніка" відбудеться захід, присвячений покликанню людини творити добро "Волонтерство як духовна потреба", за участі української волонтерки з Польщі Анни Хранюк.

Про це йдеться в прес-анонсі Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК), повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Треба себе запитати: "А чи я зробив стільки добра, скільки я міг зробити?". "Ціль свободи є робити добро", – вчив нас Блаженніший Любомир. "Творіть добро!" – закликає Блаженніший Святослав. На щастя, маємо тисячі і тисячі людей в Україні і поза нею, які відчувають духовну потребу допомагати, підтримувати, жертвувати. Їх тисячі. Ними багатий український світ. Усюди, де є українець у світі, є добра воля творити добро для ближнього, про яке говорять наші патріархи. Однією з таких подвижників є Анна Хранюк", - так директор МІОКу Ірина Ключковська висловилась про важливість заходу.

Анна Хранюк із Познані (Польща) – українка за походженням, громадський діяч, яка тривалий час викладала українську мову в Познанському університеті, а зараз активно займається волонтерською діяльністю, підтримуючи сім’ї героїв Небесної Сотні, учасників АТО, постраждалих у війні з Росією.

"Волонтерство стало справою честі і духовною потребою не лише для Анни, але й для тисяч людей, про що розповідатимуть на події громадські діячі, волонтери, представники церкви з України та з-за кордону", - зазначили в прес-анонсі організатори.

Також до присутніх звернеться авторка поезії "Мамо, не плач" Оксана Максимишин-Корабель із Португалії.

Захід відбудеться 14 березня о 14:00 в ауд. 204 головного корпусу (ІІ поверх) НУ "Львівська політехніка" за адресою: вул. С. Бандери, 12, Львів.

Вхід вільний

За додатковою інформацією представники МІОКу просять звертатися за тел. (+380) 258-01-51 або на e-mail: press@miok.lviv.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-