Стало відомо університет, де навчаються найрозумніші студенти України

Стало відомо університет, де навчаються найрозумніші студенти України

Укрінформ
Вступники Українського католицького університету (УКУ), який знаходиться у Львові, показали найвищий в Україні середній показник результатів Зовнішнього незалежного оцінювання, що становить 182,5 бали.

Відповідне дослідження провела аналітична група порталу Тексти.org.ua, повідомляє VIDIA.

Окрім рейтингових показників вступників на основі ЗНО, дослідження також оцінювало показники вартості навчання і професіоналізму викладачів. Вартість навчання на контракті є дуже важливим критерієм, адже дослідження показало: що більша вартість навчання, то якісніші навчальні послуги пропонує університет.

УКУ за результатами дослідження піднявся на 34 сходинки у рейтингу (у порівнянні з 2011 роком) і наразі входить у трійку національних лідерів разом зі столичними Національним університетом ім. Т.Шевченка та Національним університетом «Києво-Могилянська академія».

Цьогоріч УКУ своїм місцем навчання обрали 327 першокурсників, які вступили на 10 бакалаврських програм. Загалом 41% першокурсників бакалаврських програм 2017 року входять до 5% кращих випускників країни за результатами профільного іспиту ЗНО. А в програмах факультету прикладних наук ця цифра становить  57%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-