У Відні пройшов Український бал

У Відні пройшов Український бал

Відео
Укрінформ
В суботу, 17 лютого, у Відні втретє пройшов благодійний Український бал, який традиційно організовує Товариство української молоді в Австрії (TUMA). 

Відеороликами з відповідного заходу поділилися організатори на своїй сторінці у Фейсбуці.

Український бал в австрійській столиці відкрили дебютанти. Вони танцювали традиційний полонез і віденський вальс. Не обійшлося і без українського гопака. 

Також на заході лунали українські пісні у симфонічному аранжуванні, які виконував професійний австрійський оркестр, виступали українські музиканти та діджеї.

Крім цього, відбувся благодійний аукціон та томболи з цікавими призами. Наразі організатори підраховують виручені кошти, які підуть на дитячі будинки на сході та заході України.

Захід пройшов за підтримки Міністерства інформаційної політики України та низки міжнародних організацій, зокрема Українсько-австрійської Асоціації, Київської ініціативної групи Альпбах, OeAD-Бюро Львів. 
Нагадаємо, на минулорічному балу вдалося зібрати чотири тисячі євро, які Товариство української молоді в Австрії передало на потреби шкіл-інтернатів у м. Бережани, с. Нове Село Тернопільської області та м. Кремінна Луганської області. 
Відео: TUMA у Фейсбуці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-