Вбрання українки вразило Венеціанський карнавал

Вбрання українки вразило Венеціанський карнавал

Фото
Укрінформ
Вбрання одеситки Віолетти Велієвої увійшло до ТОП-10 найкращих образів "Венеціанського карнавалу-2018" за версією авторитетного італійського видання Corriere.

Про це повідомляє Культурометр.

"Одеситка Віолетта Велієва вирушила на Венеціанський карнавал в костюмі власного виготовлення. Її образ викликав справжній фурор, і навіть увійшов в десятку кращих образів "Венеціанського карнавалу 2018" за версією авторитетного італійського видання Corriere. Робота Віолетти знаходиться на 7-й позиції рейтингу", - йдеться у повідомленні.

За словами В.Велієвої, створений нею образ вийшов королівським і загадковим.

"Костюм я підбирала в музкомедії (Одеського академічного театру музичної комедії імені М. Водяного - ред.) з нарядів гардеробної, де костюми не використовуються зараз на сцені вистав... Я не малювала собі чогось особливого. Все було по натхненню. Мене надихнув головний убір з дзеркальними вставками. Я подумала, що вони як дзеркала будуть відображати Венецію, а їх ромбовидні силуети нагадували візерунок Арлекіно. Маску я розписувала сама, доповнювала боа і рукавичками. В цілому костюм мав неймовірний успіх", - розповіла вона.

До слова, Віолетта Велієва - відомий декоратор і співорганізатор ряду фестивалів в Одесі, зокрема, фестивалю полуниці, кавунів, яблук і морського фестивалю.

Венеціанський карнавал - один з найвідоміших карнавалів у світі, який проводиться щорічно у Венеції (Венето, Італія). Цьогоріч він розпочався 27 січня і триватиме до 13 лютого.

Фото зі сторінки Віолетти Велієвої у Фейсбуці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-