Українська молодь Лівану візьме участь у конкурсі імені Шевченка

Українська молодь Лівану візьме участь у конкурсі імені Шевченка

Укрінформ
Молодь української діаспори Лівану долучиться до VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбудеться 18 лютого в Бейруті. 

Про це повідомляється на Facebook-сторінці заходу.

"До участі в конкурсі запрошується учнівська молодь віком від 10 років, а також студенти коледжів, університетів та академій з числа українців, які проживають в Лівані", - зазначили у посольстві. 

Базовими предметами конкурсу є українська мова і література, зокрема, творча спадщина Т.Г. Шевченка. 

Для участі в Конкурсі потрібно до 10 лютого (включно) надіслати за адресою: tamara.rakhnianska@gmail.com заяву щодо участі в Конкурсі, у якій потрібно вказати прізвище та ім’я учасника, дату народження, вік, номер телефону (у разі наявності), а також прізвище та ім’я одного з батьків, його номер телефону та е-mail.

Початок реєстрації учасників Конкурсу розпочнеться о 09.00 18 лютого у приміщенні українського посольства у Бейруті за адресою: вул. Антуана Ель Райєса, П.С.40268. 

За результатами проведення Конкурсу відбиратимуться найкращі роботи, які надсилатимуться до Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України для подальшого визначення переможців та участі у фінальному етапі. 

За додатковою інформацією просять звертатися: tamara.rakhnianska@gmail.com.

Мета Конкурсу – вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-