У Тернополі організовують проект для молоді діаспори

У Тернополі організовують проект для молоді діаспори

Укрінформ
З 18 по 24 березня у Тернополі відбудеться тренінговий проект "Молодіжний лідер СКУМО" для молоді української діаспори.

Про це повідомляється на сайті організатора проекту.

"Для молодих лідерів та активної молоді діаспори Світовий Конґрес Українських Молодіжних Організацій організовує тренінговий проект "Молодіжний лідер СКУМО", який триватиме з 18 по 24 березня 2018 р. у м. Тернопіль", - йдеться у повідомленні.

У проекті передбачена участь 30 молодих активістів з діаспори віком 18-30 років. Участь безкоштовна: всі учасники забезпечуються проживанням та харчуванням. Заняття вестимуть кращі тренери/експерти. Учасники тільки покривають витрати на дорогу до/з Тернополя.

Вимоги до учасників: досвід в громадській діяльності; активна участь в роботі i проектах СКУМО, або діаспорних організацій, наявність рекомендаційного листа від зазначених організацій.

Як зазначають організатори, програма тренінгу перебуває на стадії погодження, після чого буде опублікована на офіційному сайті СКУМО.

Реєстрaцiя учасників здійснюється за посиланням. Прийом заявок та відбір анкет триватиме до 1 березня 2018 року.

За додатковою інформацією звертайтесь на електронну пошту: kumosku@gmail.com

Проект має за мету підготовку майбутніх лідерів серед представників молодіжних організацій діаспори; проведення з ними системної роботи для розвитку кращих здібностей, визначення потенціалу та талантів; активне залучення в процеси розвитку молодіжного діаспорного руху та Світового Конґресу Українських Молодіжних Організацій; розбудові діаспорних структур задля кoнсoлiдацiï світового українства, збереження національно-культурної самобутності, змiцнення iснуючих і налагодження нoвих кoнтактів.

Його завдання – зібрати кращих представників молоді діаспори різних країн світу з лідерським потенціалом; розвивати неформальні форми навчання для молоді, покращити навички та засвоїти нові знання; навчити основам лідерства та розвитку громадського сектору – починаючи від принципів керування організацій, роботи з членством, фандрайзінгу, комунікацій та завершуючи проектним менеджментом.

Цей проект реалізується за підтримки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-