Виходець з України заснував Американсько-Український промисловий інвестиційний фонд

Виходець з України заснував Американсько-Український промисловий інвестиційний фонд

Укрінформ
Інженер, підприємець, винахідник та глава компанії Worldwide Aeros Corp. українського походження Ігор Пастернак засновує в США Американсько-Український промисловий інвестиційний фонд.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Нові виклики вимагають нових підходів. Ми створюємо Американсько-Український промисловий інвестиційний фонд у США", - зазначив Пастернак.

Він пояснив, що пріоритетною сферою діяльності нового фонду стануть "спільні проекти та розробки в українському оборонно-космічному секторі".

За його словами, генеральний директор Укроборонпрому Роман Романов уже отримав пропозицію стати членом дослідницької ради фонду.

"Враховуючи надзвичайний інтерес американського бізнесу та інвесторів, а також і чотирирічний складний, втім успішний досвід роботи з українськими партнерами в реальних умовах війни, це буде амбітний та успішний проект", - підкреслив Пастернак.

Нагадаємо: Пастернак у інтерв'ю Укрінформу минулого місяця озвучив ініціативу щодо створення такого фонду. Він зауважив, що це має стати "наступним кроком" у залученні інвестицій в Україну з боку американського бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-