В Ізраїлі презентували виставку дитячих малюнків про Україну

В Ізраїлі презентували виставку дитячих малюнків про Україну

Фото
Укрінформ
17 січня в Українському культурному центрі Тель-Авіва відкрилася виставка дитячого малюнку "Діти України – дітям Ізраїлю" у рамках культурно-мистецького заходу, присвяченого Дню Соборності України.

Про це повідомляє офіційний сайт Посольства України в Державі Ізраїль.

"Відвідувачам були представлені 50 робіт юних художників – вихованців художніх студій Одеси та Одеської області. Роботи українських художників присвячені українській культурі та зображують національні традиції, свята, побут українського народу, деякі роботи присвячені творчості М.Реріха", - повідомили у дипустанові.

Зазначається, що директору Одеського будинку-музею ім. М.Реріха О.Петренко та керівникам художніх дитячих студій були вручені подяки Посольства України за популяризацію української культури в Державі Ізраїль через призму дитячої творчості.

Під час виступів представник Посольства України в Ізраїлі та директор Одеського музею ім. М.К.Реріха розповіли про історію становлення єдиної незалежної України та наголосили на важливості цього свята, яке покликане засвідчити консолідацію та незламність українського народу, єдність громадян України та вихідців з України, які проживають за кордоном.

Фото Посольства

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-