Українська школа в Анталії запрошує на навчання

Українська школа в Анталії запрошує на навчання

Укрінформ
Суботня школа української мови та літератури в Анталії (Туреччина) запрошує дітей на навчання.

Про це повідомила у Фейсбуці ГО "Українська родина", в новому приміщенні якої і проходять уроки.

"Ми з радістю повідомляємо, що суботня школа української мови та літератури продовжує працювати у новому приміщенні громади. Молодша та старша групи тепер займаються в окремих класах, тому ми маємо можливість прийняти на навчання більше дітей", - ідеться у повідомленні.

У школі навчаються діти від 5 років. Програму створено з урахуванням вікових особливостей, на основі головних принципів фінської освіти: застосування ігрової форми навчання; рівності дорослих та дітей; індивідуального підходу; необов'зкового перебування за шкільною партою; заняття на свіжому повітрі; відвідування музеїв, галерей, історичних пам’ятників та інших цікавих місць регіону.

Викладає українську – дипломований спеціаліст із 25-річним досвідом роботи Олена Світельська (0 542 481 01 26).

Школа знаходиться у приміщенні ГО "Українська родина" в Анталії за адресою: Sinan Mah., 1288 sok., Emrah apt., No: 2 (Перехрестя вулиці 1288 та Cebesoy cad, у кварталі від Doğu Garajı).

За більш детальною інформацією звертатись до голови української громади Віти Михайлової (0532 447 65 59).

Нагадаємо, 14 жовтня 2017 року за підтримки Посольства України у Туреччині громадська організація "Українська родина" міста Анталія відкрила суботню школу української мови та літератури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-