Українці Йорданії відзначили Новий рік

Українці Йорданії відзначили Новий рік

Фото
Укрінформ
Представники української діаспори Йорданії відсвяткували передноворічне свято в два етапи - 28 та 30 грудня. 

Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Української Хати в Йорданії".

Захід урочистою промовою відкрив Посол України в Йорданському Хашимітському Королівстві С.Пасько, який привітав усіх присутніх з прийдешнім Новим 2018 роком та розповів присутнім про досягнення активістів української діаспори.

Він відзначив, що серед помітних досягнень учнів "Української хати" - призові місця у 7 Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбувся ще на початку 2017 року. З надзвичайною гордістю пан Посол підкреслив, що українська громада Йорданії - єдина з громад світу (крім США і країн Європи), яка отримала відзнаки даного конкурсу. Грамотами та дипломами були нагороджені Дана Салямех, Тимур та Фатіма Аль-Джабалі, Карім Ананзех, Ліна Аль-Ігзаві. 

Гостей свята привітали дитячий танцювальний колектив "ЮА Кідс", юна співачка Влада Лагода, українська поетеса Вікторія Бричкова-Абу Кадум. Крім того, були продемонстровані новорічні аплікації, виконані маленькими умільцями.

Родзинкою новорічного заходу стала весела дитяча дискотека-карнавал з Бабою Ягою. Дід Мороз зі Снігуркою привітали присутніх, водили з гостями хоровод та порадували дітлахів солодкими подарунками. 

Фото Посольства

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-