Українські десерти за допомогою 3D-принтера викликають захват у світі

Українські десерти за допомогою 3D-принтера викликають захват у світі

Фото, відео
Укрінформ
Вироби українського кондитера Дінари Касько, які вона створює за допомогою 3D-принтера, викликають захват у світі - їй запропонували співпрацювати з відомими кондитерами зі США та Іспанії.

Про талановиту українку, яка першою у світі стала використовувати в роботі кондитера 3D-принтер, написали кілька британських та французьких видань, зокрема французьке видання для молоді Edudiant.

"29-річний шеф-кулінар Дінара Касько робить унікальні десерти. Поєднуючи свої здібності кондитера та архітектурні навички, вона підкорює і візуальні, і смакові рецептори", - пишуть про українку західні журналісти.

Вони також зазначають, що Касько створює свої "моделі" в таких програмах, як Houdini, Autodesk та 3ds Max, використовуючи для створення силіконових форм, в яких у подальшому виготовляються десерти, 3D-принтер.

"Завдяки Instagram проекти Касько привернули увагу міжнародної спільноти; їй запропонували співпрацювати з відомими кондитерами зі США та Іспанії", - пишуть про українку європейські ЗМІ.

Дінара Касько живе у Харкові. Вона закінчила Харківський інженерно-будівельний інститут, але після спроб працювати за спеціальністю пішла навчатися в школу кондитерів. Свої кулінарні шедеври талановита українка здебільшого створює на власній кухні вдома.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-