Запорізька область відкриє у Марокко центри вивчення української

Запорізька область відкриє у Марокко центри вивчення української

Укрінформ
Запорізька облдержадміністрація та регіон Орієнталь Королівства Марокко підписали угоду про співробітництво. Один з пунктів – відкриття у Марокко навчальних центрів з вивчення української мови.

Як повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА, про це сьогодні на церемонії підписання угоди повідомив перший віце-президент регіону Орієнталь Халід Сб'я.

«У Королівстві Марокко ми плануємо відкрити навчальні центри з вивчення української мови. Мова – це перший крок до наближення двох культур наших держав, -  підкреслив перший віце-президент регіону Орієнталь Халід Сб'я», - йдеться у повідомленні.

За даними ЗОДА, підписаний сьогодні документ є першою угодою між Запорізькою облдержадміністрацією та Радою регіону Орієнталь  Королівства Марокко про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво.

Запорізька обласна державна адміністрація і Рада регіону Орієнталь Королівства Марокко, згідно офіційним даним, домовилися, що сторони розвивають співробітництво в галузях промисловості, сільського господарства, транспорту і торгівлі; науки, техніки, освіти та охорони здоров'я; культури і мистецтв; туризму і спорту; місцевого самоврядування. Сторони сприяють взаємному розвиткові торгівлі, виробничого, інвестиційного та інших видів економічного співробітництва;  створюють сприятливі умови для розвитку спільної діяльності підприємницьких структур, включаючи заохочення і захист інвестицій, організацію нових робочих місць, створення спільних підприємств, акціонерних товариств, торгових домів та інших спільних структур, підтримують двостороннє співробітництво підприємств, у тому числі малого та середнього бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-