У Варшаві відбувся український Різдвяний ярмарок

У Варшаві відбувся український Різдвяний ярмарок

Фото, відео
Укрінформ
У Варшаві в Українському домі відбувся традиційний щорічний Різдвяний ямарок, який прикув увагу сотень відвідувачів.

На ньому понад 30 учасників представили широкий асортимент власних виробів, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“В цьому році представлений 31 учасник, і з кожним роком їх кількість зростає. Відтак, проблемою є те, де розмістити людей, оскільки місця не так багато. Ми вже задіяли другий поверх”, - повідомила голова правління фундації “Наш Вибір”, яка організовує роботу Українського дому, Мирослава Керик.

Вона підкреслила, що це вже другий поспіль український Різдвяний ярмарок в Українському домі і загалом четвертий, оскільки весною проводиться ще Великодній ярмарок.

Читайте також: У Білорусі на благодійному ярмарку презентували українські страви та сувеніри

Керик зауважила, що популярна польська “Газета Виборча” в анонсі про те, що варто відвідати в неділю у польській столиці, згадала й про український Різдвяний ярмарок.

“Ми раді, що до нас приходять не лише українці, але й поляки”, - заявила Керик.

За її словами, на ярмарку свої вироби представили українські майстри, які проживають як у Варшаві, так і з України, наприклад з Косова на Івано-Франківщині.

На ярмарку представлено кулінарний блок, блок жіночих прикрас, різних рукодільних виробів - декоративні свічки, іграшки на ялинку, вишивки, в’язані і ткацькі вироби тощо.

Український Різдвяний ярмарок у Варшаві

Фото: Юрій Банахевич/Укрінформ

Голова фундації “Наш Вибір” зазначила, що учасники ярмарку мали змогу виставляти свою продукцію безкоштовно, а потім вони могли долучитися до фінансової допомоги на підтримку функціонування Українського дому. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-