Польські лікарі-ортопеди у Львові оперують дітей зі складними патологіями

Польські лікарі-ортопеди у Львові оперують дітей зі складними патологіями

Укрінформ
Бригада польських лікарів-ортопедів з університетської клініки Вроцлава на чолі з професором Кшиштофом Колтовським прибула до міської дитячої лікарні Львова. Тут лікарі будуть консультувати й оперувати дітей зі складними нейроортопедичними патологіями.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

«Серед пацієнтів, яким спільна українсько-польська бригада лікарів-травматологів проведе оперативні втручання, - 16-річний хлопчик із порушенням функції хребта, 12-річний – з деформуючим артрозом лівого кульшового суглобу та підзвихом лівої стегнової кістки, а також 1-річна дитина з неврогенною комбінованою деформацією обох стоп», - йдеться в інформації.

Зазначається, що операції виконуватимуть із застосуванням новітніх методик. Всі консультації та операції безкоштовні.

Співпраця між міською дитячою клінічною лікарнею та ортопедичною клінікою Вроцлава розпочалася у березні 2017 року, і є надзвичайно успішною. За попередніх два візити лікарі проконсультували понад 40 пацієнтів зі всієї Західної України, а також виконали унікальну надскладну операцію з вирівнювання осі хребта у 12-річної львів’янки, провели низку інших операційних втручань меншої складності.

Запозичений у польських колег досвід дозволить львівським лікарям проводити надскладні оперативні втручання самостійно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-