Діаспора привітала українських військових зі святом

Діаспора привітала українських військових зі святом

Укрінформ
Українські воїни, які стійко протистоять агресору на сході країни, захищають світ від наступу гнобителя.

Про це йдеться у зверненні Конгресу українців Канади з нагоди Дня Збройних сил України.

«Тонка лінія між свободою та утисками проходить по східній Україні, де ЗСУ протистоять жорстокому та безжальному ворогові й зуміли зупинити його на східному фронті. Жовто-синій прапор, під яким воюють ЗСУ, став нині стягом Свободи», - йдеться у привітанні.

У Конгресі наголосили на високій ціні, яку український народ заплатив за цю Свободу.

Читайте також: Полторак підтримав флешмоб для українських військових

«Із 2014-ого року більше 10 тис людей загинуло, ще 23 тис. отримали поранення. Ми закликаємо згадати усіх, хто заплатив своєю кров’ю, аби Україна могла бути вільною», - зауважили закордонні українці.

Окрім цього у КУК наголосили, що українські захисники є «найкращими синами та дочками України й заслуговують на захоплення, повагу та підтримку».

«Народ України відповів на заклик захищати свою країну із доблестю та честю. Протягом майже чотирьох років Росія веде жорстоку агресивну війну проти України, намагаючись знову підпорядкувати український народ московській тиранії. Україна бореться проти російського ворога, який застосовує артилерію проти цивільних, ховає своїх загиблих на війні у могилах без розпізнавальних знаків й під покровом ночі та використовує терор і тортури як знаряддя війни», - підсумовується у зверненні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-