Вакарчук заспівав у Стенфордському університеті

Вакарчук заспівав у Стенфордському університеті

Відео
Укрінформ
Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук дав невеликий концерт у стінах Стенфордського університету в Каліфорнії (США).

Про це повідомляє "Голос Америки".

"Святослав Вакарчук виконав частину власних україномовних пісень, а також деякі народні, і доповнив виступ відомими джазовими композиціями англійською мовою. Йому акомпанував піаніст Фіма Чупахін", - ідеться в повідомленні.

Перед концертом відбулася дискусія, в якій взяли участь експерти з української політики: посол України в США Валерій Чалий, засновник і головний виконавчий директор інвестиційної компанії Horizon Capital Олена Кошарна, директор Інституту міжнародних досліджень Фрімана Споґлі та екс-посол США в Росії Майкл Макфол. Модерував дискусію Мосбахер-директор CDDRL Френсіс Фукуяма.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук перебуває у Стенфорді в ролі дослідника, разом із трьома іншими українцями, які там навчаються в рамках стипендіальної програми для нових українських лідерів (Ukrainian Emerging Leaders Program). Вони отримали унікальну можливість провести академічний рік у Стенфордському університеті, поглиблюючи знання та працюючи над власними проектами з демократизації України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-