Уляна Супрун отримала престижну нагороду за медичну реформу

Уляна Супрун отримала престижну нагороду за медичну реформу

Укрінформ
В.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун отримала нагороду до Дня подяки "Вибір бізнес-спільноти 2017" за розвиток системи охорони здоров’я в Україні.

Нагороду вручила Американська торговельна палата в Україні під час благодійної вечері в готелі Hilton у Києві, повідомляє сайт організації.

“Уляна Супрун та її команда здійснила великі кроки в правильному напрямку, продемонструвавши українському суспільству свою серйозність у проведенні реформ”, – йдеться у повідомленні.

Серед нагороджених також - Валерія Гонтарева та Національний банк України за виняткові зусилля в очищенні та розвитку банківської системи України; Ярослава Джонсон, Western NIS Enterprise Fund за формування майбутнього України – за Українську Академію Лідерства; та команда Invictus Games Ukraine - за неймовірний дебют української команди на Invictus Games в Торонто.

"У рамках сезону Дня подяки бізнес-спільнота України назвала проекти та осіб, які зробили неоціненний вплив на Україну. Ми із задоволенням ввели нову традицію для України – висловлювати щиру подяку партнерам, колегам та друзям за все, що вони роблять для бізнесу та України", – прокоментував очільник Палати Андрій Гундер.

Нагадаємо, кожного року Американська торговельна палата в Україні відзначає проекти та особистостей, які зробили вагомий внесок у розвиток сприятливого ділового та соціального середовища в Україні або просували Україну на міжнародному рівні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-