У США відзначили почесною грамотою український гурт

У США відзначили почесною грамотою український гурт "ДахаБраха"

Фото
Укрінформ
Посол України в США Валерій Чалий нагородив почесною грамотою український етно-гурт "ДахаБраха" після їхнього концерту у Вашингтоні.

Колектив було відзначено, зокрема, за їх багаторічну успішну роботу із популяризації української культури та талановите креативне сприяння створенню іміджу України як сучасної держави з багатими традиціями, йдеться на Facebook-сторінці Посольства України в США.

"Близько 700 американських глядачів, зі свого боку, вітали бурхливими оваціями український "Щедрик", ліричну пісню кримськотатарською мовою та ще багато різноманітних композицій, які пролунали з однієї з найбільших сцен столиці Сполучених Штатів - концертної зали "Стратмор", - сказано у дипустанові.

Також В.Чалий побажав "ДахаБраха" успіхів у продовженні їх концертного туру по США та запевнив у готовності дипустанови всіляко сприяти та підтримувати послів української культури.

Як зазначають у посольстві, перед початком концерту у навчальному центрі "Стратмор" відбулася панельна дискусія за участю Посольства та волонтерської організації української громади США "United Help Ukraine", які розповіли про заходи, що реалізують у сфері культурної дипломатії, у тому числі спільні благодійні проекти на підтримку України.

Фото: Фейсбук-сторінка Посольства України в США

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-