Український культурний центр в Ізраїлі відзначив своє п'ятиріччя

Український культурний центр в Ізраїлі відзначив своє п'ятиріччя

Укрінформ
У четвер, 16 листопада, Український культурний центр в Ізраїлі відзначив 5-у річницю своєї діяльності святковим концертом.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Ізраїлі.

"Я щиро вдячний кожному, хто підтримує українську культуру та поділяє цінності українського народу. Дякую за любов до української землі", - звернувся посол України в Державі Ізраїль Геннадій Надоленко до гостей заходу.

Також він вручив подяки від Посольства України друзям Культурного центру та громадським організаціям за численні ініціативи, проекти, волонтерську діяльність, за роботу, спрямовану на просування української культури та сприяння в розбудові дружніх відносин між Україною та Ізраїлем.

Гості вечора мали можливість насолодитися святковим концертом під керівництвом Алли Герман, у рамках якого виступили фольклорний ансамбль "Славутич", а також студенти та викладачі консерваторії міста Кір'ят-Гат. Крім цього, свої чудові вірші зачитали талановиті поетеси В.Чайковська, Л.Перцюк та Л.Борисенко.

Нагадаємо, Український культурний центр був заснований у жовтні 2012 року. Протягом цих п'яти років він став осередком українського культурного життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-