Учасниця з України підкорила Всесвітній еволюційний конкурс краси

Учасниця з України підкорила Всесвітній еволюційний конкурс краси

Фото
Укрінформ
21-річна українка Дар’я Фещенкова виборола титул "Miss Progress Cultural Integration 2017" на Всесвітному конкурсі "Miss Progress International 2017" ("Жінки за прогрес"), який нещодавно проходив у Італії. 

Цього року за першість змагалися учасниці з двадцяти країн світу, пише ПІК.

"Дар’я Фещенкова, учасниця проекту "NACHO", перемогла у номінації "Інтеграція культур", - сказано у повідомленні.

Сама ж дівчина зазначила, що заради перемоги довелося "добре попотіти".

"Чогось я навчалася, щось відшліфовувала, формувала образ, стиль, макіяж, одяг, манери, подачу, завдяки всьому цьому здійснилась моя мрія", - зізналася вона.

Також Дар’я додала, що завдяки участі в конкурсі вона більше дізналася про італійську культуру та отримала масу позитивних вражень.

"Організатори попіклувалися про насичену конкурсну програму, і про культурне дозвілля, було заплановано відвідування мистецьких та історичних пам’яток, музеїв, колоритних італійських ресторанів та кафе, участь у прес-конференціях, фотосесіях та інтерв’ю. Ми відвідали кілька італійських міст. Це були дійсно насичені дні, спогади про них залишаться назавжди. І я дуже вдячна усім людям, що допомогли зробити цю мрію реальністю", – розповідає переможниця.

Як відзначила дівчина, наразі у неї в планах - самовдосконалення та допомога нужденним, ну і звісно - нові перемоги.

Нагадаємо, "Miss Progress International 2017" традиційно відбувається в Італії. За правилами конкурсу, учасниці, окрім зовнішніх даних, повинні мати власні ідеї та проекти, які мають стосунок до концепції прогресу в таких номінаціях, як: "Інтеграція культур", "Навколишнє середовище", "Здоров’я", "Права людини".

Фото: pic.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-