Finnish Institute Ukraine зводить мости між Україною та Фінляндією

Finnish Institute Ukraine зводить мости між Україною та Фінляндією

Укрінформ
В світлі культурної дипломатії та потреби більш широкого просування України в світі, була створена неприбуткова организація "Finnish Institute Ukraine", що сприяє обміну знаннями та найкращими практиками в освіті, економіці та культурі між Фінляндією та Україною.

Про це повідомляє Global Ukraine News

"В світлі трендів культурної дипломатії, soft power та потреби більш широкого просування України в світі, був створений Finnish Institute Ukraine – неприбуткова організація, що сприяє діалогу, порозумінню та ініціативам, які передають знання та найкращі практики в освіті, економіці та культурі між Фінляндією та Україною", - йдеться у повідомленні.

Місія Інституту полягає у створенні міцних мереж та зв’язків між професіоналами з Фінляндії та України.

Інститут повністю фінансується приватним сектором, а тому не залежить від офіційної фінської чи української культурної, наукової чи політичної програми.

За допомогою власних та міжнародних заходів, таких як конференції та ярмарки, Інститут поширює інформацію про Фінляндію; долучається проведення окремих українських заходів для фінської бізнесової спільноти, особливо у галузі освіти, будівництва, сільського господарства та інформаційних технологій.

Інститут сприяє більш позитивному дискурсу про Україну, организовуючи PR-програми для закордонних журналістів, а також допомагає українським IT-компаніям взяти участь у найбільш привабливих заходах у Фінляндії. 

Фото: GU

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-