Вперше за сюжетом українського фентезі створено гру з доповненою реальністю

Вперше за сюжетом українського фентезі створено гру з доповненою реальністю

Відео
Укрінформ
За сюжетом українського фільму "Сторожова застава" режисера Юрія Ковальова розробили комп'ютерну гру з використанням технологій доповненої реальності. 

Як повідомляється на сторінці стрічки у Facebook,  гра має назву "The Stronghold Defence" / "Сторожова застава: оборона".

"The Stronghold Defence" - це перша українська гра за фільмом, в якій використана технологія доповненої реальності. Усі етапи розробки: від графічного дизайну до ігрових моделей, програмування і паблішингу, власними силами здійснила команда Signal Red", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що гра виконана у жанрі tower defence - жанр ігор-стратегій. Гравці повинні боронити древній Київ від половців, завадити ворогам перетнути карту гри за допомогою будівництва оборонних веж та керувати перебігом подій на полі бою.

Гра "The Stronghold Defence" доступна для користувачів AppStore та Google Play. ЇЇ можна завантажити безкоштовно.

Аби активувати гру, потрібно завантажити спеціальну мітку-камінь, роздрукувати її та розмістити на горизонтальній поверхні. Потім камеру смартфона чи планшета слід навести на зображення мітки-каменя. Мета гри полягає в тому, щоби захистити магічний портал та дати відсіч ворогам. За знищення половців гравець отримує монети, завдяки яким можна будувати захисні споруди.

Відео: "Cторожова застава" на YouTube-каналі 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-