В листопаді Барселона побачить українську моду

В листопаді Барселона побачить українську моду

Анонс
Укрінформ
15-16 листопада в Барселоні відбудуться Дні української моди з виставкою-шоу "Естетика емоцій" ("La estetica de la emocion") від українського бренду TKANA.UA. 

Про це повідомляє Global Ukraine.

У програмі українського модного заходу передбачається: арт-показ колекції брендового одягу та аксесуарів за участі засновника Міжнародної модельної школи Фернандо Еррера і його супер-моделей, знайомство з автором бренду – дизайнером Мар’яною Приймак та українськими техніками ручного ткацтва, створення власного неповторного образу від TKANA.UA (шоу-рум емоцій).

Крім цього, для гостей та відвідувачів також готують приємний бонус – ексклюзивний концерт європейської музики у виконанні лауреатів міжнародних конкурсів Соломії Приймак (сопрано) та Романа Ріпки (фортепіано).

Захід відбудеться у Begemot Art & Fashion Gallery за адресою: Carrerde Trafalgar, 56, Barcelona.

15 листопада о 20.00 розпочнеться урочисте відкриття, вхід на яке за запрошеннями. Наступного дня - вхід платний, квитки можна придбати в галереї. Виставка відкрита з 10.00 до 21.00. 

Захід проходить за підтримки Генерального Консульства України в Барселоні, мерії міста Барселона, Львівської міської ради, Львівської торгово-промислової палати. 

Нагадаємо, TKANA.UA – авторський бренд тканих речей, проект львівського дизайнера Мар’яни Приймак та її творчої команди. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-