Українець розповів, як відкрив популярну піцерію в Італії

Українець розповів, як відкрив популярну піцерію в Італії

Укрінформ
Андрій Злотка з Волині переїхав до Італії ще школярем. Десять років тому в центрі Рима відкрив власну піцерію. Годує відвідувачів піцею, пастою, ньоккі, лазаньєю і равіолі, та навіть привчає італійців до українських котлет.

Про це пише depo.ua.

"Одразу потрапив працювати до Лауро Перно - чемпіона світу з піци та власника однієї з найдавніших піцерій в історичному центрі Рима – їй вже більше 50 років і вона досі відкрита. Людей в нього працювало не багато, тому тут одна людина готує, прибимрає та миє посуд. Побачивши, що я вмію не тільки прибирати, а маю хист до готування і хочу вчитися, господар запропонував більше обов'язків і прибавку до зарплатні: замість 104 євро за тиждень - двісті. На них я купив перший в своєму житті мобільний, а після прибавки - машину. Двотижневої зарплати вистачило на старенький "Форд", - розповів чоловік.

На фото: Андрій Злотка
На фото: Андрій Злотка

За словами Андрія, піцу треба не тільки смачно готувати, але й вміти продавати. Найдешевша коштує 5 євро.

"Треба не тільки добре робити піцу, треба вміти продавати, спілкуватися з людьми. Вони мають зайти і побачити, що всередині красиво. В мене пунктик, що їжа має бути свіжою – якщо щось залишається звечора, ми все викидаємо і з ранку готуємо наново. Треба робити рекламу, давати страви на дегустацію. 500 метрів "Маргарити" у нас коштує три євро", - додав піцейола.

Слід відзначити, що Андрій Злотка у 2010 році виграв чемпіонат з піци в номінації "Рizza Аlla pala". Її назвали на його честь "Andrea".

Фото: depo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-