Ювілені святкування СКУ завершаться в Торонто

Ювілені святкування СКУ завершаться в Торонто

Програма
Укрінформ
Офіційне відзначення 50-річчя Світового конгресу українців (СКУ) завершиться дводенною програмою 10-11 листопада в Торонто (Канада), яка включає міжнародну конференцію, урочистий бeнкет та гала-концерт.

Про це повідомляє СКУ.

"Міжнародна конференція “СКУ в 50 років і далі: “Дорожня карта” - це шоста і остання з серії конференцій у шести країнах на чотирьох континентах, присвячених розгляду минулих досягнень СКУ та української діаспори під час розробки його дорожньої карти на майбутнє", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, урочистий бенкет відбудеться після першого дня конференції 10 листопада, головним доповідачем на якому буде в.о. Міністра охорони здоров’я України доктор Уляна Супрун.

Дводенна програма завершиться гала-концертом, який відбудеться наступного дня за участі Української капели бандуристів з Північної Америки під художнім керівництвом Олега Махлая, віртуоза-скрипаля Василя Попадюка з гуртом Papa Duke та меццо-сопрано Стефанії Романюк.

До списку поважних виступаючих входять, зокрема Президент СКУ Евген Чолій; Заступник Президента СКУ та колишній голова Союзу Українських Організацій у Австралії Михайло Моравський; колишній Президент СКУ Юрій Шимко; аналітик із глобальних питань Майкл Боцюрків; Директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків із діаспорою Національного університету “Львівська політехніка” докторІрина Ірина Ключковська; Президент Канадсько-української торгової палати Зенон Потічний; Президент Конгресу українців Канади Павло Грод; Президент Американської ради з питань зовнішньої політики Герман Пірчнер; колишній Заступник Державного секретаря США з питань демократії, прав людини та праці Девід Крамер; Президент Міжнародного благодійного фонду “Карітас України” Андрій Васькович та літератор і професор Ратгерського університету Олександeр Мотиль.

Конференція та бенкет відбудуться в Бенкетному залі Old Mill за адресою: 21 Old Mill Road Toronto, а концерт - у Church on the Queensway за адресою: 1536 The Queensway Toronto.

Щоб отримати більш детальну інформацію, включаючи оновлення в програмі “Конференція” і як зареєструватися та купити квитки, слідкуйте за інформацією на двох веб-сайтах СКУ (СКУ чи СКУ-50) або звертайтеся до Головного офісу СКУ за телефоном: (416) 323-3020.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-